SOS – Super Over Seeding, felújító, felülvető

Gyors megoldás a gyepfelület hideg időjárás esetén is

  • Ajánlott felülvetésekhez alacsonyabb hőmérséklet esetén is (4-5 °C talajhőmérséklettől)
  • Futballpályák és egyéb sportpályák gyepfelületeinek helyreállítását gyorsan elvégezhetjük használatával, így javíthatjuk azok kihasználtságát

Felülvetésre

 

Összetétel/Fajok:

  • 50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum – Westerwoldi perje
    50% Lolium perenne – Angol perje

 

Barenbrug Grass Seeds

44 806 Ft

Az árak tartalmazzák az áfát. Az árak bruttó árak.

Gyors segítség rendkívüli helyzetekben!

Eredményes felülvetés hideg időjárási körülmények között is!

A sportpályák használatának intenzitása egyre inkább növekvő tendenciát mutat, ami azt eredményezi, hogy a pályák a szezon végére, a késő őszi időszakra kritikus állapotba kerülnek. Erősen növényhiányos, megkopott felületek alakulnak ki a pályán, ami szinte lehetetlenné teszi annak későbbi használatát.

Az SOS fűmagkeverék ideális megoldás ilyen esetekre, hiszen a hideg időjárási körülmények között elvégzett felülvetést követően gyorsan csírázik és fejlődik, így használatra alkalmas felületet biztosít. Az SOS a szélsőségesebb időszakokban jelenthet segítséget, azaz késő ősszel – tél elején és tél végén – kora tavasszal, amikor a pályán lévő fűállomány növekedése mérsékelt vagy minimális.

Az SOS fűmagkeveréket hideg időjárási körülmények között is használhatjuk – amíg a talajhőmérséklet nem csökken 4-5 ℃ alá gyors eredményre számíthatunk.

Felülvetésre használt fűmagkeverékek fejlődése 6 ℃ talajhőmérséklet esetén

Az SOS használatával újra használatra alkalmas állapotba hozhatjuk a pálya felületét, a hiányos, kikopott területek újra fűvel borítottak lesznek, s a pálya újra játékra alkalmassá válik.

Az SOS keveréket számos stadionban használják eredményesen Európa szerte, hiszen segítségével a kritikus időszakokban is biztosítható a pálya megfelelő állapota.